McMafia

AnZoFlix waardering: 8

 

Nadat hij zijn hele leven lang geprobeerd heeft te ontsnappen aan de banden van zijn familie met de georganiseerde misdaad, merkt Alex Godman (James Norton) zich aangetrokken tot het familiebedrijf nadat persoonlijke tragedie hem tot daden dwingt. Om zijn familie te beschermen, moet Alex de Russische maffia, Balkan-mensensmokkelaars, Mexicaanse kartels en Pakistaanse drugsbaronnen confronteren en alles riskeren om degenen van wie hij houdt opnieuw veilig te houden.

Happy Valley en Grantchester-ster James Norton leidt de cast, waaronder ook Juliet Rylance als zijn vriendin Rebecca, Faye Marsay als zijn zus Katya en David Dencik als zijn oom Boris.

Opvallend is dat de cast echte Georgische en Russische acteurs bevat voor een groter gevoel van authenticiteit, waaronder Aleksey Serebryakov als Dimitri Godman, Alex’s vader en Maria Shukshina als Oksana Godman, de moeder van Alex.

Filmplaatsen voor het miljoenen drama waren Londen, Kroatië, Qatar, Mumbai, Praag, Caïro, Belgrado, Belize, Istanboel, Moskou en Tel Aviv, met enkele buitenlandse locaties voor anderen.